Björn Gullstrands Bygg är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Malmö med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Totalentreprenör – från idé till färdigbyggt

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder samt via rekommendation. Björn Gullstrands Bygg utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Fönsterbyten och Uterum

Björn Gullstrands Bygg har lång erfarenhet av fönster och fönsterbyten samt byggnationer av tillbyggnader av uterum och vinterträdgårdar. Vi utför helhetslösningar där sköter allt i hela processen från ax till limpa. Kontakta gärna oss för mer information.

Ordning och reda

Vi på Björn Gullstrands Bygg innehar Arbetsmiljöverkets allmänna utbildning för ställningsarbeten upp till 9 meter, samt ID06 och behörighet inom Heta aAbeten. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.